Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar is er weer de Rabobank Clubkas Campagne.

Stichtingen en of verenigingen die bij de Rabobank Roermond-Echt bankieren en aan de voorwaarden voldoen kunnen hieraan meedoen.

Bij de Rabobank Clubkas Campagne verdeelt de Rabobank dit jaar een bedrag van € 175.000 onder de deelnemende Stichtingen en of verenigingen.

De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag wordt verdeeld, door hun stem uit te brengen op de Stichting en of vereniging die zij een warm hart toedragen.

Elk lid van de Rabobank Roermond-Echt kan een aantal stemmen verdelen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning.

Dierenpark Echt en Kinderboerderij ’t Hertenspoor doet ook dit jaar weer mee aan de clubkas campagne en kan uw stem goed gebruiken. Zeker nu het park

In zijn geheel wordt gerenoveerd. U kunt zelf stemmen door lid te worden van de Rabobank Roermond-Echt. Dat kan alleen als u zelf bankiert bij de Rabobank Roermond-Echt en

uiterlijk 31 maart bent ingeschreven als lid. Dat kan eenvoudig en gratis op de website www.rabobank.nl/roermond-echt. U ontvangt dan een stemkaart.

Wordt vóór 31 maart lid en steun ook dit jaar weer Dierenpark Echt en Kinderboerderij ’t Hertenspoor met uw stem!

Rabobank Clubkas Campagne 2018 flyer

 

Author: Petra van Sloun

Share This Post On